fbpx
Calea Baciului Nr 179B Cluj-Napoca 400230
0743 425 762

SERVICII

CHIP TUNING

STAGE 1

Optimizarea Stage 1 a fost special concepută să funcționeze în armonie cu piesele de fabrică și nu necesită nici o modificare fizică asupra autovehiculului tău. Este perfectă pentru o utilizare zilnică. Fiabilitatea autovehiculului rămâne la fel dar câștigurile sunt semnificative. În anumite condiții, consumul de combustibil scade semnificativ. Puterea suplimentară te va ajuta în depășiri și îți va oferi siguranță.

STAGE 2

Optimizarea Stage 2 necesită modificări adiționale ale autovehiculului. Poți obține performanțe superioare, și autovehiculul tău va deveni mult mai agresiv și sportiv. Este o modificare recomandată dacă vrei să participi la Track Days. Îți recomandăm să faci revizii mai des și să ai mai multă grijă în utilizare. Modificările care ar putea fi necesare pentru această optimizare sunt: o evacuare mai puțin restrictivă, un filtru sport, intercooler mai mare etc. Ia legătura cu cel mai apropiat reprezentant A Team Performance pentru informații specifice autovehiculului tău.

STAGE 3

Optimizarea Stage 3 implică modificări majore la nivelul motorului autovehiculului tău. Această optimizare va completa cu succes o turbină mai mare, precum și alte modificări, în funcție de fiecare autovehicul în parte. Vom extrage și mai multă putere, performanțele vor fi aproape de limitele fizice ale motorului. În acest caz reviziile mai dese sunt obligatorii și trebuie avută multă grijă în utilizare, pentru a păstra starea optimă de funcționare. Pentru întrebări suplimentare, nu ezita să ne contactezi.

Cumpărați cu încredere cu o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor.

Știm că vă va plăcea modul în care A-Team Software vă transformă mașina. Contactați dealerul autorizat A-Team care a instalat software-ul și spuneți-i motivul pentru care sunteți nemulțumit. Vehiculul va trebui repus în starea intiala de fabrica de către dealerul respectiv. Dealerul își rezervă dreptul de a percepe orice timp de atelier sau de a nu returna suma încasată de la beneficiar datorită faptului că serviciul prestat de acesta este considerat executat odată cu instalarea software-ului pe autoturism. Acest lucru se aplică numai software-ului A-Team în decurs de 30 de zile de la instalare.